Ιστορικό

Καλώς ήρθατε στα

Φροντιστήρια Κεφαλά

Το ιστορικό της επιχείρησης των φροντιστηρίων Κεφαλά χαρακτηρίζεται απο εξαιρετικές επιδόσεις καθηγητών και θαρραλέα επιχειρηματικότητα των ιδιοκτητών. Το 1969 Εφαλτήριο αυτής της επιχείρησης ήταν ενα ταπεινό φροντιστήριο -παλαιά μονοκατοικία, με αυτοσχέδιους πίνακες, οι οποίοι φτιάχτηκαν από βαμμένες παλιές πόρτες  λόγω της μηδενικής οικονομικης δυνατοτητας.

Οι ιδιοκτήτες Απόστολος και Ανδρέας Κεφαλάς, με σεμνότητα, γνώσεις , άπειρες ώρες δουλειάς, αγάπη και σεβασμό στο αντικείμενό τους κατάφεραν σήμερα να έχουν εξελίξει το φροντιστήριο- μονοκατοικία, σε 5 σύγχρονα κτίρια αποτελούμενα από σχεδόν 80 άτομα προσωπικό. Το φροντιστήριο ειναι απο τα πιο παλαιά της Ελλάδας και μέσω της εξειδίκευσης, της εμπειρίας αλλά κυρίως της σκληρής δουλειάς, πετυχαίνει κάθε χρόνο 98% επιτυχία κατά μέσο όρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες

Το οραμά μας

Οι καθηγητές είναι όλων των ειδικοτήτων, χωρισμένοι σε ομάδες ενημερώνονται για οτιδήποτε καινούργιο και μεταδίδουν στα παιδιά τη γνώση και τη μόρφωση με μοναδικό τρόπο. Το φροντιστήριο συνεργάζεται με κέντρο επαγγελματικού προσανατολισμού ο οποίος παρέχεται δωρεάν στους μαθητές.

Το φροντιστήριο παρέχει στους μαθητές του βιβλία γραμμένα από τους καθηγητές, πολύ καλής ποιότητας τα οποία βελτιώνονται ακόμα περισσότερο χρόνο με τον χρόνο.

Παράλληλα με τις προγραμματισμένες ώρες διδασκαλίας το φροντιστήριο προσφέρει  στους μαθητές επιπλέον ώρες για μεγαλύτερη στήριξη, χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Οι ενημερώσεις γονέων για την απόδοση των παιδιών είναι συχνές και προγραμματισμένες αλλα και όποτε οι γονείς το χρειαστούν.

Τα Σάββατα πραγματοποιούνται διαγωνισματα σε επίπεδο πανελλαδικών εξετάσεων για όλες τις τάξεις, τα οποία εξοικειώνουν  τον μαθητή  στην εξεταστική διαδικασία.

Σήμερα συνιδιοκτήτες της επιχείρησης είναι η σύζυγος και οι κόρες του Κεφαλά Απόστολου. Όλοι μαζί με αγάπη για τα παιδιά, θέληση για ποιοτική και αποτελεσματική δουλειά, προσπαθούν να οδηγήσουν όλο και περισσότερους νέους στον επιθυμητό στόχο.

Γιατί να μας προτιμήσετε

Έναρξη θερινών
17/06/2024