Κέντρο μελέτης

  1. Μελέτη για παιδιά δημοτικού
  2. Πρόγραμμα προετοιμασίας του μαθήματος της επόμενης μέρας
  3. Κατάκτηση γνώσης με σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους
  4. Ομάδες μαθητών με ευέλικτο ωράριο αμέσως μετά το σχολείο
  5. Εξάσκηση στα δυσκολότερα μαθήματα
  6. Ουσιαστική βοήθεια από επαγγελματίες οι οποίοι γνωρίζουν πως να κάνουν τους μαθητές να αγαπήσουν το διάβασμα

Η δραστηριότητά μας στη φροντιστηριακή εκπαίδευση εδώ και 50 χρόνια, μας ώθησε στο να βοηθήσουμε τα παιδιά από πολύ νωρίτερα. Έτσι, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τη μελέτη του Δημοτικού και τη δημιουργική απασχόληση παιδιών από 3 ετών και πάνω.

Ο στόχος μας είναι μέσω της καθημερινής μελέτης των παιδιών του Δημοτικού μετά το σχολείο τους, να εστιάσουμε στο σωστό και παραγωγικό τρόπο διαβάσματος και οργάνωσης των μαθημάτων, ασχολούμενοι με το κάθε παιδί ξεχωριστά. Επίσης, προσπαθούμε να μάθουμε τα παιδιά από την πρώτη κιόλας τάξη του Δημοτικού να μελετούν συγκεντρωμένα. Δεν είναι τόσο σημαντικό πόσες ώρες διαβάζει το παιδί, αλλά πόσο ποιοτικά ασχολείται με τη μελέτη του.

Στοχεύουμε επίσης  να δημιουργήσουμε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου με εφόδια, γνώσεις και σύστημα. Ένας σωστά διαβασμένος μαθητής είναι θωρακισμένος και έτοιμος να αντιμετωπίσει όλων των δυσκολιών θέματα και μαθήματα. Βασικό είναι ότι η οργάνωση και η ποιοτική ενασχόληση με τη μελέτη μας από τα μαθητικά χρόνια, μας συνοδεύει σε όλη μας της ζωή. Όπως βέβαια και το αντίθετο.

Το Κεφαλά junior έχει στελεχωθεί από έμπειρους παιδαγωγούς, δασκάλους και νηπιαγωγούς οι οποίοι έχουν γνώση, όρεξη και αγάπη για το παιδί. Με την καθοδήγηση της Κεφαλά Μαργαρίτας και Χριστίνας καταφέρνουν να κάνουν τα παιδιά να αγαπήσουν το διάβασμα και να μάθουν δύσκολες έννοιες με διασκεδαστικό τρόπο.

Στην έκτη Δημοτικού κάνουμε προετοιμασία για τα Πειραματικά Γυμνάσια με 100% επιτυχία, αλλά και για τα υπόλοιπα Γυμνάσια, καθώς ο μαθητής πρέπει να είναι προετοιμασμένος για τη νέα βαθμίδα που θα ακολουθήσει.

Σας περιμένουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας ξεναγήσουμε στον χώρο μας.